Kosár “NOBILIS Irsai Olivér Szőlő Pálinka” a kosárba helyezve.
NOBILIS Feketeribizli Pálinka
5 236 Ft – 9 409 Ft
Már az illata rendkívül plasztikus, hát még az íze!
Ahogy beleszagolunk, amint megkóstoljuk, magunk előtt látjuk a feketeribizli bogyóit, szárastul, héjastul, levelestül, bokrostul, mindenestül.
Már az illata is nagyon mozgalmas: a gyümölcs szinte újra életre kel benne.
Ízre kifejezetten fineszes – nem lehet csak úgy leengedni a torokba. Ízlelgetni kell, hogy elkapjuk, megfejtsük, mi e jól megkomponált íz titka. Először intenzíven aromatikus, aztán könnyeden édeskés, majd mandulás és marcipános, végül pedig szelíd és bonbonos.
Aki szereti a francia Calvados-t, annak ez a tétel a kedvence lesz az első pillanatra.
Új tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően kiugrik a pohárból az érlelt alma kellemesen pörkölt, fahéjas-diós jellege. Egyszerre felismerhető benne a citrusos, almás jelleg és a barrique ízvilág.
Ki ne ismerné nagyi almás pitéjének fahéjas, édes és mégis citrusos ízét?
Most a Nobilis Almapálinkával is belekóstolhatunk e kihagyhatatlan élménybe. Érett és lédús volt az alapanyag, és persze
a Mester sem hagyott veszni egy illatmorzsát sem. Javasoljuk almás pitével fogyasztani, mert nagyon jól kiemelik egymás ízét.
Elkészítése során legféltettebb kincseinkből, a frissen szedett és gondosan válogatott gurulós málnaszemekből készítettünk ágyat számára. Kóstolásakor a természet csodájának lehetünk tanúi: málnás illatkavalkád, pikáns, komplex ízvilág, semmivel nem összehasonlítható fogyasztási élmény jellemzi!
A Nobilis likőrcsalád legtitokzatosabb tagja, egy hamisítatlan cassis, patinás vérvonallal.
Születésekor a legnevesebb díjakkal elismert Nobilis Feketeribizli pálinkát fektettük a legfrissebb válogatott feketeribizli szemekből készült gyümölcságyra, és nem sajnáltuk az időt sem belőle. Fogyasztását aperitifként és digesztívumként egyaránt ajánljuk!
Legújabb pálinkánk alapanyagául a világszerte híres, rövid szárú, fekete Szomolyai cseresznyét választottuk.
Fenséges illatát étcsokoládés jegyek fűszerezik egy csipetnyi marcipános jelleggel, az első kortyokat pedig a ropogós, zamatos cseresznyét időző íz kavalkád jellemzi.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.