Kosár “NOBILIS Ágyas Szilva Pálinka” a kosárba helyezve.
NOBILIS Feketeribizli Pálinka
5 236 Ft – 9 409 Ft
Már az illata rendkívül plasztikus, hát még az íze!
Ahogy beleszagolunk, amint megkóstoljuk, magunk előtt látjuk a feketeribizli bogyóit, szárastul, héjastul, levelestül, bokrostul, mindenestül.
Már illata mámorító: három dimenzióban vetíti elénk a körte érzéki alakját.
Íme az abszolút körte, a belépő az ízek kifinomult világába, káprázatos, ahogy a héj és gyümölcshús határán egyensúlyozó aromák áradnak a pohárból. Ízében is azt nyújtja, amit az illat ígér: kirobbanó, érzéki, magával ragadó harmóniát.
Szinbád kalandozásait idézi elénk: fűszeres, cigarillo illatú estéket, gasztronómiai orgiákat, és bíbor fényű szalonok fülledt költészetét.
A Moulin Rouge káprázatos színei elevenednek meg előttünk, ahogy a gyönyörű rubintos italra tekintünk, és már előre érezzük az édes és fűszeres meggybefőtt illatot.
Illatában rendkívül intenzív, harmonikusan elegyedik benne a kökényvirág bája a dér csípte gyümölcs aszús viaszosságával.
A különleges ízek kedvelőit fanyarságával, pikáns marcipánosságával, mandulás karakterével és lekerekedett savaival, szelíd komplexitásával egy életre rabul ejti.
Ki ne ismerné nagyi almás pitéjének fahéjas, édes és mégis citrusos ízét?
Most a Nobilis Almapálinkával is belekóstolhatunk e kihagyhatatlan élménybe. Érett és lédús volt az alapanyag, és persze
a Mester sem hagyott veszni egy illatmorzsát sem. Javasoljuk almás pitével fogyasztani, mert nagyon jól kiemelik egymás ízét.
Íme a kakukktojás a Nobilis Pálinkák között, hiszen Nobilis Sörpárlat nem gyümölcs, hanem Budweiser sör lefőzése nyomán palackba került kuriózum!
Nem hiába nyerte az aranyérmes párlat címet a 2013-as World Spirits Awardson. A poharunkból áradó maláta és karamell illat már előre ígéri a kellemes találkozást a kiváló barna sörrel, amellett hangulatos kísérője a nyári balatoni estéknek.
Már az illata is nagyon mozgalmas: a gyümölcs szinte újra életre kel benne.
Ízre kifejezetten fineszes – nem lehet csak úgy leengedni a torokba. Ízlelgetni kell, hogy elkapjuk, megfejtsük, mi e jól megkomponált íz titka. Először intenzíven aromatikus, aztán könnyeden édeskés, majd mandulás és marcipános, végül pedig szelíd és bonbonos.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.