Éremeső a Nobilis pálinkáknak

quintessence pálinkaverseny

A 2017-es évet is kiválóan kezdte a Nobilis Pálinkafarm. A rangos QUITESSENCE Competition pálinkaversenyen szinte minden benevezett mintát éremmel díjazott a rangos zsűri.

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett Quintessence (VIII.) Pálinka- és Párlatversenyre több szempontból is rekordszámú nevezés érkezett. Magyarországon eddig még soha egyetlen egy pálinka és párlat megmérettetésre sem neveztek 1318 mintával. Magyarországon kívül Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából, Németországból, Lengyelországból, Törökországból és Kínából is érkezett versenyminta, összesen 264 nevezőtől.

A Nobilis 11 tételből 6 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzéremmel zárta hazánk egyik legmeghatározóbb pálinkaversenyét.

Aranyérmet kapott a Birs-, Kajszi-, Szőlő- (Irsai Olivér), Érlelt Alma, Erlelt Szilva- és Ágyas Szilvapálinka, míg ezüstéremmel ismerték el a Nobilis Szilva-, Feketeribizli-, és Ágyasmeggypálinkákat. A versenyre nevezett Nobilis pálinkák közül bronzérmes lett a Forte Szilva-, és Kökénypálinka.

„A Destillata a világ legjobb párlatainak versenye, így nagy öröm számunkra, hogy ilyen remek eredményeket értünk el. A fogyasztóinktól rendszeresen érkező pozitív visszajelzések mellett a kiváló nemzetközi szakemberek véleménye alapján most elnyert aranyérmek is mindenképpen azt jelzik, hogy jó úton járunk. Ezért továbbra is csak a legkiválóbb pálinkák érdemelhetik ki a Nobilis pálinka nevet.”

„Tervezzük, hogy a közeljövőben további, akár más kontinensen lévő versenyeken is indulunk.” – mondta az eredményhirdetés után Nobilis Kristóf, a Nobilis Pálinkafarm alapítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUHungarian
en_USEnglish hu_HUHungarian
  • Nincs termék a kosárban